kristallkrona empireKristallkrona Empire 95

Klassisk kristallkrona med piggbotten samt 6 ljusarmar för levande ljus. Empirestilens typiska kännetecken är exklusiv i en stilren design. Kedjorna med helslipade kristaller är handbundna med tunn mässingstråd.

Empire är Sveriges mest populära design, en kristallkrona som förhöjer status i de flesta hem, såväl moderna som klassiskt traditionella.

Beställ kristallkronan Empire här.

 

Kristallkrona Gustavia 92Kristallkrona Gustavia 92 

Klassisk kristallkrona med korgbotten samt ljusarmar för levande ljus. Gustaviansk stil. Kedjorna med briljantslipade kristaller är handbundna med tunn mässingstråd. Gustavia kristallkrona, en höjdare för klassisk inredning alltsedan den gustavianska tidsepoken.

Beställ kristallkronan Gustavia 92 här 

 

Kristallkrona ImperialKristallkrona Imperial

Imperial kristallkrona är vår största storlek av de tre vi tillverkar i Empirestil. Empire med s.k. piggbotten är den mest populära stilen av svenska klassiker. Imperial ser fram emot att få sprida sitt harmoniska ljussken i en passande våning med högt i tak.

Beställ kristallkronan Imperial här.

 

 

 

Kristallkrona Barock 80Kristallkrona Barock 80

Vår omtyckta Barock 80 kristallkrona, tät med briljantslipade handbundna prismor av hög kvalitet. Obelisken och de stora ovala wachtelprismorna i kombination med rosetter är karaktäristiska för barockstilen. Prismorna är handbundna.

Beställ kristallkronan Barock 80 här.

 

 

 

 

Kristallplafond Soleil 70

En vacker kristallplafond passar till exempel i rum med normal takhöjd där du vill kunna gå obehindrat under din kristallkrona. Soleil 70 är bunden med chromefärgade ringar och sprider ett lyxigt sken i moderna hem, såväl som i traditionella miljöer. Soleilen finns även i en mindre storlek.

Beställ kristallplafonden Soleil 70 här