Rengöra kristallkronor

11 aug 2017

Kristallkronor kan bli väldigt smutsiga med tiden om ljuskronan inte sköts rätt. Hos Lyster kan du rengöra kristallkronan till bra pris om den blivit flottig eller för dammig.

Kristallkronan kläs av och alla prismorna tvättas. Om det skulle krävas ombindning så sker det oxå. Priserna varierar från cirkus 1500:- om det inte ska ske någon renovering eller om el ska fixas.

Så var god ring Ronnie på 0721-611 116 om du är intresserad av att göra ren din kristallkrona till bästa pris i Stockholm.

Kristallplafond Verami

17 maj 2017

Verami är en ny kristallplafond till vår samling med kristallkronor från Lyster Chandeliers. Fin plafond med en bronsfärgad ram som överdel. Sedan hänger långa piggar i tre rader. Innerdelen är korgformad och fylld av octagoner i kedjor. Längst ned har vi såkalrt den klassiska kotten i antik stil.

Kom och köp kristallkrona från Lyster!

Kristallkrona MaBelle

1 mar 2017

Kristallkronan MaBelle finns till försäljning.

Vacker fin skapelse av Lyster som ni hittar här

Barocklamporna kommer snart komma till försäljning igen, så är ni sugna på en gammal tradionell kristallkrona får ni ge er till tåls lite till. Annars går det att bra att köpa en annan kristallkrona.

 

Väl mött och hoppas du köper en takkrona från Lyster!

Kristallplafond Estelle

20 feb 2017

Kristallplafonden Estelle har äntligen kommit tillbaka in i Lysters lager. Plafonden som är handbunden med tunn mässingstråd sprider ett vackert sken.

Du kan bli ägare till kristallplafonden för endast 5600:-.

Så gå in på Lyster och handla säkert online så har du den snart hängades från ditt tak.

 

Kristallkrona hos Malou

1 feb 2017

Lyster Chandeliers har en fin kristallkrona som skiner upp studion hos Malou efter 10.

Det är en Imperial som hänger där och är den största av de kristallkronor som tillverkas av Lyster i Empire-stilen. Mäter hela 125 cm. 

Läs mer om kristallkronorna och annat i Bloggen hos Lyster.

Ny hemsida från Lyster kristallkronor

18 jan 2017

Lyster Chandeliers har fräschat upp sin hemsida. Menyn till höger gör det lättare numera att hitta just din kristallkrona.

Finns även ett par nya modeller av ljuskronor som det skrivs om senare.

Trevlig vår önskas från kristallkrona.n.nu!

Kristallkrona Empire

15 nov 2016

Sveriges mest eftertraktade modell, Empire! 

 Slå en signal till Ronnie @ Lyster så kan ni köpa denna fina modell för 10,990:-

0721-611116. Kristallkronan finns i Stockholm och kan beställas över hela Sverige.

 

 

Stor gustaviansk kristallkrona

5 okt 2016

Ny gustaviansk kristallkrona finns ju tillgänglig hos Lyster Chandeliers. Hela 120 cm hög och lyser upp stora rum med högt i tak väldigt fint.

 

Den stora Gustavia 120 har 10 ljusarmar och 9 ljuskällor. Handbunden som de andra ljuskronorna med tunn mässingstråd. Titta gärna in på de andra kristallkronorna som finns här.

Renovera kristallkrona hos Lyster

21 jul 2016

Börjar din kristallkrona se ledsen ut och kanske tappat någon prisma, eller om elen behöver dras om. Slå en signal till Ronnie borta på Lyster Chandeliers. 

Tillsamamns går ni genom vad som behöver göras. Kanske ni har gamla sladdar på ljuskronan som behöver bytas ut så fixar det sig lätt genom den erfarna personalen. Priserna för renovering kan skilja sig, men det slutar inte dyrare än hos någon annan och sånt gillas!

Så ring 0721 - 611 116 eller skicka ett mail till info@lyster.se så får ni veta mer.

Sweef

18 maj 2016

I Nacka forum finns möbelbutiken Sweef som satsar på fina designade möbler, noga utvalda för att passa individens behov. Fluffig myskänsla. Handla tryggt på nätet eller besök deras showroom på Värmdövägen för att provsitta deras soffor. Vid ett besök kan du oxå se ett par utvalda kristallkronor som passar in ovanför matbordet eller i vardagsrummet.

 

Besök Sweef - Sveriges skönaste möbler!

Kristallplafond Royale på rea

27 apr 2016

kristallplafondRoyale kristallplafond från Lyster är just nu på rea. Nedsatt med 2000:- så nu kan ni få den för den enkla summan 2890:-.

Plafonden är ringbunden med guldfärgade ringar och är 30 cm hög med 50 cm i diameter. Passar in överallt och fästes direkt mot tak.

 

Ni hittar erbjudandet här.

Vacker ljuskrona

7 apr 2016

Kristallkrona empire 80

Skickade iväg en Empire kristallkrona till Norge.

Så fint den skiner upp i det stora rummet.

Denna Empire kostar 8490:- och kan köpas från lyster chandeliers.

 

Kristallkrona Barock

16 feb 2016

Barockens tidsperiod varade som bäst mellan 1600 och 1750. Startade som en konstnärlig stil i det ljuvliga Italien och spreds sig sen vidare till större delen av Europa. Man märker av Barockstilen med sin överdrivna lyxighet.

Lysters barocklampor har några typiska detaljer såsom wachtelprismor, lövprismor, rosetter och även den spjutformade obelisken. Självklart så finns även den stora kristallbollen längst ned. 

 

Maja Leicht

2 feb 2016

Maja visade fin smak när hon recenserade en kristallplafond. Läs hennes inlägg i bloggen här. Där får ni oxå veta att man kan få 500:- i rabatt när man ska köpa en ljuskrona från Lyster.

Gäller fram till alla hjärtans dag. Så gör din dam glad denna dag.

Rengöra kristallkrona

13 jan 2016

Renovering eller/och rengöring av kristallkronor är ibland ett måste. Kristallen kan tappa sin glans pga allt damm. Så damma ofta så behöver du inte rengöra den lika ofta. Ungefär en gång per år kan gå bra.

Lyster har precis börjat att renovera och rengöra kristallkronor. Priset varierar beroende på storlek på ljuskronan och transportkostnader. 

Har du ingen kristallkrona idag så går det lika bra att köpa en svensktillverkad från Lyster.

 

 

← Äldre inlägg